Go to Top

Nieuws

Campagne Zorg van de Zaak Sterker op het werk genomineerd voor award

Onze campagne met FC Utrecht Sterker op het werk is genomineerd voor de SAN (Stichting Adverteerders Jury Nederland) award in de categorie B-to-B. Dit is de enige Marketing- en Communicatievakprijs van, voor en door Adverteerders.

Over SAN
Adverteerders worden in de gelegenheid gesteld hun beste campagne in te zenden, welke vervolgens wordt beoordeeld door een juryteam

Lees meer

PERSBERICHT – Zorg van de Zaak en Novadic-Kentron praten over toekomst

Utrecht/Vught, 7 maart 2017 – Bedrijvennetwerk Zorg van de Zaak en verslavingszorginstelling Novadic-Kentron zijn voornemens om elkaar op strategisch en operationeel niveau te versterken en onderzoeken de samenwerkingsmogelijkheden. Beide organisaties verwachten dat de samenwerking bijdraagt aan een solide fundament van waaruit uitdagingen binnen het voortdurend veranderende zorglandschap in de toekomst kunnen worden aangegaan. 

Novadic-Kentron

Lees meer

Hoe bestrijd je obesitas? Psychische kant obesitas onderbelicht

Verschenen in ‘Hallo Limburg’  editie januari 2017 (pgn. 11)

Aandacht voor beweging en voeding is symptoombestrijding en ten onrechte het primaire wapen in de strijd tegen obesitas.

Ruim de helft (50,3%) van de Nederlanders van 20 jaar en ouder heeft overgewicht en 13,7% obesitas. De percentages obesitaspatiënten in de gemeente Brunssum (17,6%), Onderbanken (15,7%), Heerlen

Lees meer